Hem » Sök Hotell Rom

Sök Hotell i Rom

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Karta över några hotell i Rom

Nu kan du söka hotell i Rom med hjälp av våran karta med hotell.


Filtrera Resultat

Du kan filtrera listan på hotell genom att välja vilken typ av hotell du är intresserad över med länkarna till vänster.
Listade Hotell

Hotel D'Este
från 426:-
Il Granaio Di Santa Prassede
från 585:-
Hotel Doria
från 611:-
Merulana Inn Residence
från 752:-
Hotel Amalfi
från 752:-
Mercure Delta Colosseo
från 781:-
Montreal
från 797:-
Hotel Milton Roma
från 941:-
Hotel Capo d'Africa
från 1598:-
Hotel Gladiatori Palazzo Man...
från 2073:-


Hitta fler hotell här >Mer om hotell i Rom

Det finns gott om hotell i Rom, både billigare varianter och de riktigt dyra och exklusiva hotellen. Det är inget problem att åka ner till Rom på en spontan resa utan att ha något boende bokat. Är det högsäsong kan det dock vara svårt att hitta rum på ett centralt, prisvärt mellanklasshotell då dessa blir fullbokade först.

Har du råd att betala för ett hotellrum i den högre prisklassen så brukar detta alltid ordna sig men är budgeten lite strängare så kan du behöva nöja dig med ett enklare hotell utanför city. Kollektivtrafiken är helt strukturerad och du kan ta en taxi var som i stan så det är inga problem att bo på ett hotell en bit utanför stadskärnan.

Vill du vara säker på att du får ett boende i den delen av Rom där du helst vill vara så bör du boka i tid. Näst intill alla hotell har egna hemsidor där du kan läsa om hotellet och deras utbud och såklart även boka din vistelse. Tycker du att det är besvärligt att klicka in på alla hemsidorna och att det är svårt att bilda sig en uppfattning om hotellet kan du använda dig av en hotellförmedlingssida. Här samlas nästan hotell på en och samma plats med uppdaterade priser och tillgång på rum. Här hittar du även gästrecensioner om hotellet vilket ibland hjälper när du är valet och kvalet med olika hotell.

Vill du ha hjälp att hitta ett passande hotell kan du vända dig till en resebyrå eller köpa dig en resehandbok. Resebyrån kan hjälpa dig boka både flyg och hotell mot en mindre avgift.