Hem » Hotell i Rom » Lyxiga Hotell

Sök Hotell i Rom

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Lyxiga Hotell


Hotel Capo d'AfricaPris från: 1598 SEK


Mer om Lyxiga Hotell

Är det bästa du vet att sitta och dricka champagne och äta jordgubbar medan du kikar ut över en otroligt vacker och trollbunden utsikt eller är du en av dem som bara vill sätta guldkant på en annars tråkig och grå vardag? Hur som helst hittar du det du söker i Rom.

Här finns lyx som du aldrig sätt den förr. Du kan välja mellan att bo som en romersk kunglighet eller som en modern kosmopolit då hotellen alla är unika i sitt utförande. Många av hotellen som ligger i stadens äldre delar har valt att behålla den gamla romerska stilen med marmorpelare, högt till tak och fantastiska textilier i rummen. Andra har valt det supermoderna och futuristiska för att bryta av helt från allt som omger det.

Oavsett var du väljer att bo så kan du vara säker på att hotellen i lyxklassen erbjuder allt du kan önska dig. Finns det inte redan på rummet så finns det där när du kommer tillbaka från en härlig dag av turistande i stan om du önskar det.

Att bo på lyxhotell i Rom är ingen billig historia. De billigaste femstjärniga hotellen tar runt 1 500 kr per natten i ett dubbelrum med inkluderad frukost. Vill du sätta extra guldkant på din vistelse så kan du boka in dig och ditt sällskap i en av sviterna eller våningarna som de flesta hotell erbjuder. Har du speciella önskemål som du vill ha uppfyllda innan du kommer så är det bara att höra av dig till hotellet i förväg så tar de hand om det hela. Personalen är alltid flerspråkig och italienarna är mycket öppna människor som alltid har nära till ett leende. Boka din vistelse gör du antingen via internet eller genom en resebyrå.Hitta fler hotellHittar du inget hotell som passar dig? prova då att besöka Hotels.com för att göra en större sökning.

Varför välja Hotels.com?

  •    Lägst priser
  •    Lägsta-prisgaranti
  •    Stort utbud av hotell


Besök Hotels.comBilligare hotell?

Dyrt hotell? glöm inte att ta en titt på billigare prisklasser.


Billiga Hotell Mellanklass Hotell