Hem » Hotell i Rom

Sök Hotell i Rom

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


Hotel D'EstePris från: 426 SEK
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklasshotell som ligger så centralt som möjligt.


Hotel Milton RomaPris från: 941 SEK
Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxhotell som ligger extra centralt.


Hotel Capo d'AfricaPris från: 1598 SEK
Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Rom

Rom är Italiens huvudstad och har historia som sträcker sig långt innan Kristi födelse. Flera minnesmärken, byggnader och monument finns kvar sedan Roms storhetstid under antiken. Den romersk-katolska kyrkan har sitt säte i Vatikanen som är ett område mitt i Rom. Vatikanen är en självständig stat där påven är överhuvud. Andra kända sevärdheter är Colosseum där gladiatorerna kämpade för sitt liv, Forum Romanum där alla viktiga beslut togs och Pantheon som har varit i bruk som tempel eller kyrka sedan det byggdes 120 e. Kr. Listan på saker att se är oändligt lång vilket har lockat turister sedan länge.

För att möta trycket på turister under högsäsong har otaliga hotell uppförts i Rom. Allt från riktiga budgethotell till lyxhotell som är alltjämt svårmatchade. Att turista i Italien är dyrt och Rom är ett av de dyraste områdena man kan åka till. Trots detta är Rom en plats som alla bör uppleva under sin livstid. Det är en god idé att boka sitt boende innan man anländer i Rom. Det finns klart alternativ när du kommit på plats även under högsäsong med det kan bli en dyr historia.

Innan du bokar ett hotell bör du fundera på var i stan du vill bo. Rom är riktigt stort så att ta sig från ena till andra ändan kan ta tid. När du kommit fram till detta är det bara att ge sig på jakt efter ett hotell i din prisklass och smak. Lättaste sättet att hitta boende är att söka på Rom och hotell med hjälp av din sökmotor på internet.

Länktips: Billiga Hotell


Populära hotell i Rom